Basisschool de Vlieger Een vreedzame school Persijnlaan 47 EN Purmerend 0299 641270

Welkom op de website van basisschool de Vlieger.

Bezoek de website van de vreedzame schoolOnze school staat al ruim 25 jaar in de Purmer-Zuid. Kinderen uit de wijk worden begeleid door een groep enthousiaste leerkrachten. De Vlieger is een oecumenische en vreedzame school. De Vlieger is een fijne speel- en werkplek, waar kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis kunnen voelen. Kinderen voelen zich het prettigst als ze weten waar ze aan toe zijn en daarom zullen, net als in andere samenlevingsvormen, regels geleerd en gehanteerd moeten worden en afspraken moeten worden nagekomen. Leerkrachten en ouders zullen die regels, die vanuit de eigen levensbeschouwing zijn voortgekomen, vóór moeten leven. Op de Vlieger hebben we voor ieders begaafdheid oog. Ontplooiing daarvan zal resulteren in een voor ieder verschillend eindniveau. Tijdens die ontwikkeling zullen leerkrachten begeleiden en sturen, zodat een optimaal resultaat wordt bereikt.

Tuesday the 27th. | Home | Joomla 3 Templates Joomlaskins